• Legg inn dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.

  • Vennligst huk av for å verifisere at du er et menneske.
 In Informasjon

Få en skreddersydd fraktavtale for bedriftspakker

Bypost tilbyr skreddersydde fraktavtaler for bedriftspakker opptil 35 kg. Dette tilbudet er designet for bedrifter som trenger pålitelig og effektiv håndtering av sine forsendelser. I samarbeid med Bring tilbyr vi konkurransedyktige priser over hele Norge.

Her er noen av de viktigste elementene i Bypost sitt bedriftspakketilbud

Tilpassede fraktavtaler: Bypost tilbyr fraktavtaler for bedrifter som sender pakker over hele landet. Bypost gir bedrifter gode fraktpriser som er konkurransedyktige for både små og store kunder.

Fleksible leveringsalternativer: Bedriftene kan velge mellom ulike leveringsalternativer som passer deres tidsplan og krav. Dette kan inkludere standard leveringstjenester, ekspresslevering, eller spesifikke leveringstidspunkter.

Høy leveringskvalitet: Når du velger Bypost får du en pålitelig og effektiv levering av dine forsendelser.

Sporing og overvåkning: Bypost tilbyr sporing av bedriftspakkene gjennom hele leveringsprosessen. Dette gir bedriftene muligheten til å holde seg oppdatert om statusen til forsendelsene sine i sanntid.

Sikkerhet og pålitelighet: Bypost setter sikkerhet og pålitelighet først, og sørger for at bedriftspakkene blir håndtert og levert på en trygg og pålitelig måte. Dette inkluderer forsikringsalternativer for å beskytte verdifulle forsendelser. Alle våre sjåfører kjører profilerte biler og har uniform.

Kundeservice: Bypost tilbyr dedikert kundeservice. Dette kan inkludere assistanse med bestilling, sporing av forsendelser, eller håndtering av eventuelle problemer som måtte oppstå underveis.

Samlet sett gir Bypost sitt bedriftspakketilbud en praktisk og pålitelig løsning for bedrifter som trenger å sende pakker på inntil 35 kg. Med skreddersydde fraktavtaler, fleksible leveringsalternativer, avansert sporing og overvåkning, og dedikert kundeservice, kan bedrifter stole på Bypost for å håndtere deres forsendelsesbehov på en effektiv og pålitelig måte.

Les vår tjenesteside om bedriftspakker for mer informasjon

Kontakt oss

Kontakt oss

  • Legg inn dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.

  • Vennligst huk av for å verifisere at du er et menneske.