• Legg inn dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
 In Aktuelt

Samarbeid Porterbuddy – Bypost AS

I juni måned inngikk Bypost et samarbeid med logistikkplattformen Porterbuddy.
I Bergen og Stor-Oslo tilbyr Porterbuddy hjemlevering for Coop Obs, Clas Ohlson, Fjellsport, Komplett og andre butikker. Samarbeidet med Bypost AS  innebærer at Porterbuddy har utvidet dekningsområdet.

Logo til Porterbuddy og Bypost

Med Bypost sin infrastruktur, operative logistikk og serviceinnstilte bud kan vi i fellesskap utvide Porterbuddy-tjenesten til rundt 250.000 kunder i Vestfold, fastslår Tord Störtebecker, medgründer og driftsansvarlig i Porterbuddy. Transaksjonsvolumet og teknologien muliggjør rask og effektiv utrulling til nye markeder.

Porterbuddy tilbyr i dag raske og fleksible hjemleveranser for e-handelen og nye måter å handle på. Bypost AS leverer varer som bestilles før kl. 12.00 samme dag fra Komplett, Farmasiet, Clas Ohlson, Fjellsport og andre ledende nettaktører.

Porterbuddy tjenesten dekker fra før ca 1,4 millioner innbyggere i stor Oslo samt Bergen, og etterspørselen er betydelig.

Porterbuddy ønsket å utvide markedet og valgte Bypost AS som samarbeidspartner. Bypost AS ser på dette som en viktig mulighet for videre vekst i pakkemarkedet.
Bypost AS har testet ut kveldskjøring i Oslo i liten skala tidligere, men har nå levert pakker i Vestfold gjennom sommeren.

Vi har ansatt et eget sjåførteam til dette prosjektet. Vestfold var et nytt marked for Porterbuddy og hverken de eller vi kjente til omfanget av bestillinger og utkjøringer. Vi har levert småpakker hver dag unntagen lørdager  mellom kl 1830 -22. Volumet på pakker har vært bra sett ift at det har vært sommer og vil helt garantert ta seg enda mer opp utover høsten. Vi har benyttet 6 – 7 bud og biler hver dag. For Bypost AS er dette midt i blinken da vi på kveldene ikke har fått utnyttet bilparken vår tidligere. I tillegg har vi ansatt 15 nye medarbeidere.

Samarbeidet har fungert godt og vi er alle veldig fornøyde så langt.

Gå inn på Porterbuddy.com og bestill varer – vi kommer og leverer direkte hjem til deg- Prøv oss!

Les også artikkelen i Finansavisen her (+-artikkel )

Kontakt oss

Kontakt oss

  • Legg inn dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.