• Legg inn dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
 In Aktuelt

Samarbeid Porterbuddy – Bypost AS

Bypost har inngått et samarbeid med logistikkplattformen Porterbuddy. I Bergen, Stavanger og Stor-Oslo tilbyr Porterbuddy hjemlevering for Coop Obs, Clas Ohlson, Fjellsport, Komplett og andre butikker. Samarbeidet med Bypost innebærer at Porterbuddy har utvidet dekningsområdet.

Med Bypost sin infrastruktur, operative logistikk og serviceinnstilte bud utvidet vi i fellesskap Porterbuddy-tjenesten til rundt 250.000 kunder i Vestfold fra i sommer sier Tord Störtebecker, medgründer og driftsansvarlig i Porterbuddy. Transaksjonsvolumet og teknologien muliggjør rask og effektiv utrulling til nye markeder.

Porterbuddy tilbyr i dag raske og fleksible hjemleveranser for e-handelen og nye måter å handle på. Bypost AS leverer varer som bestilles før kl. 12.00 samme dag fra Komplett, Farmasiet, Clas Ohlson, Fjellsport og andre ledende nettaktører.

Porterbuddy-tjenesten dekker fra før ca 1,4 millioner innbyggere i stor Oslo samt Bergen og Stavanger, og etterspørselen er betydelig.

Porterbuddy ønsket å utvide markeder og valgte Bypost AS som samarbeidspartner. Bypost AS ser på dette som en viktig mulighet for videre vekst i pakkemarkedet. Bypost AS har nå levert ut pakker i Vestfold fra i sommer.

Vi har ansatt et eget sjåførteam til utkjøring på kvelder. Vi leverer ut småpakker hver dag unntatt lørdager mellom 1830-2200. Volumet på pakker øker hver uke, og vi benytter over 20 bud og biler hver dag.

Samarbeidet har fungert godt og vi er alle veldig fornøyde så langt. Porterbuddy og Bypost utvider nå samarbeidet og ser på flere områder. Bypost har nå ansatt bud både  i Oslo og Buskerud og for hjemkjøring på kvelder.

For Bypost AS er dette midt i blinken da vi på kveldene ikke har fått utnyttet bilparken vår tidligere. Vi har ansatt totalt 40 nye medarbeidere i 2020.

Gå inn på Porterbuddy.com og bestill varer – vi kommer og leverer direkte hjem til deg- Prøv oss! Les også artikkelen fra i sommer i Finansavisen (+ artikkel)

2.3.2021

Kontakt oss

Kontakt oss

  • Legg inn dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.