fbpx
  • Legg inn dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.

  • Vennligst huk av for å verifisere at du er et menneske.
 In Aktuelt
Korona antibakterie

BYPOST følger koronasituasjonen, og gjør alt vi kan for å opprettholde våre leveranser.

Sist oppdatert: 2. september 2021

BYPOST følger situasjonen rundt Covid-19 nøye og har iverksatt en rekke tiltak for å redusere smittefare. Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg, og tar de forholdsregler som situasjonen krever. Driften går i hovedsak som normalt, men det må tas høyde for at det kan oppstå forsinkelser i post og varesendinger.

Dersom situasjonen skulle forverre seg, vil vi etablere dialog med våre kunder. Den alvorlige situasjonen som nå rammer hele samfunnet, kan skape en leveransehindring for varer og tjenester. Ved et slikt avvik fra avtale vil ikke dette innebære mislighold.

Vi varsler med dette at det kan være at vi ikke lenger kan oppfylle alle våre forpliktelser, og at avvik vil kunne forekomme. Eksempler er hentetidspunkter fremsendingstider, leveringstidspunkter og tidsgaranti.

Vi vil fortløpende prioritere hvilke tjenester og kundevolum som kan produseres. Tilgang på personell, kjøretøy og andre begrensninger vil være viktige faktorer. Våre prioriteringer vil skje med utgangspunkt i liv, helse og viktige samfunnsinteresser. Samtidig understreker vi at Bypost gjør det vi kan for at avtalte leveranser og tjenester skal skje i henhold til avtale.

Vi har innført en rekke ekstraordinære hygiene- og renholdstiltak for å forebygge smitte. I selskapet er det også etablert en beredskapsgruppe som følger situasjonen nøye. Gruppen avholder telefonmøter, koordinerer og vurderer nye tiltak. Vi har god beredskap, og mener vi er godt forberedt dersom situasjonen skulle eskalere. Vi informerer våre medarbeidere fortløpende om situasjonen, og understreker det ansvaret alle har for å sette seg inn i og følge rådene fra nasjonale helsemyndigheter.

Vi håper denne redegjørelsen gir deg trygghet for at vi tar situasjonen på alvor. Dersom du skulle ha ytterligere spørsmål er du velkommen til å ta kontakt.

 

Med vennlig hilsen

Terje Moen, daglig leder

Kontakt oss

Kontakt oss

  • Legg inn dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.

  • Vennligst huk av for å verifisere at du er et menneske.