ByPost Norge nominert til prestisjetung pris

EY Entrepreneur Of The Year (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land. I oktober er det regionskåringer for EOY i hele Norge. ByPost Norge er en av de nominerte og vi, gjennom vår egen Øystein Isaksen, er nominert i Region Sør. Vinneren blir presentert den 18. oktober.

Jeg er veldig stolt av at vi i ByPost har blitt nominert til prisen for Entrepreneur Of The Year i regi av Ernst og Young.
 
Jeg mener dette er ett resultat av en godt innarbeidet strategi og meget dedikerte og dyktige ansatte. ByPost har alltid hatt en klar målsetting om å skape arbeidsplasser og skape aktivitet lokalt. Vi skal være innovative og ha mot til å satse på nye løsninger for våre kunder og miljøet.
 
Det ligger i ryggmargen til ByPost at vi skal svare ja, og yte det lille ekstra med god gammeldags service. Vår beste markedsføring er fornøyde kunder, som opplever en enklere hverdag, og sparer penger og tid ved å benytte ByPost sine tjenester.
 
Det er en glede å se at vår strategi skaper både fornøyde kunder, nye og trygge arbeidsplasser og verdier lokalt.
Øystein Isaksen
Gründer og Daglig Leder ByPost AS

Hvem blir regionens fremste vekstskaper 2017?

EY (tidl. Ernst & Young) gjennomgår hvert år samtlige norske aksjeselskaper i jakten på Norges beste vekstskaper. De to siste ukene av oktober samles noen av de fremste av disse til seks regionale finaler i norske byer.

Vi ønsker å fremheve og inspirere personer som utstyrt med en forretningsidé satser kapital og karriere på å skape varige verdier og arbeidsplasser hele samfunnet har nytte av. Den uavhengige juryen arbeider i disse dager for å vurdere årets kandidater, sier Terje Andersen, ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year i Norge.

For å kvalifisere for EY Entrepreneur Of The Year må vekstskaperens selskap ha minimum 20 mill. kr i omsetning, 20 ansatte og 20 prosent vekst siste to år.

Vil løfte frem hverdagsheltene

– Dette er sekstende året på rad vi kårer den aller beste vekstskaperen. Norge trenger innovatører som dette for å skape et levedyktig og lønnsomt arbeidsliv. Med EY Entrepreneur Of The Year ønsker vi å løfte frem disse hverdagsheltene, som ofte legger inn usedvanlig mye arbeid for å skape usedvanlige resultater, sier Andersen.

Entreprenørskap handler både om kompetanse, allsidighet, energi og evne til å få folk med seg. Selv med den beste forretningsidé trenger man stahet, evne til å stå løpet ut og mye slitesterk entusiasme. Man må få medarbeiderne engasjert, og være smart med hensyn til rekruttering. Alt dette hjelper likevel ikke om ikke man har orden i sysakene. Det må være orden på cash, på penger og regnskap. Basistingene må være på plass, ellers går det ikke, sier Andersen.

Fakta om EY Entrepreneur Of The Year

  • EY Entrepreneur Of The Year kårer hvert år Norges fremste vekstskaper. Hensikten med programmet er å fremheve og hedre personer som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser.
  • EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i 60 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram.
  • EY Entrepreneur Of The Year er nå inne i sitt 16. år i Norge og blir arrangert for 31. gang internasjonalt.
  • De sterkeste norske kandidatene blir invitert til regionale kåringer i oktober. Totalt 12 av disse går videre til nasjonal finale i Oslo tirsdag 28. november, der Norges beste vekstskaper for 2017 kåres.

For å bli kåret til EY Entrepreneur Of The Year må man ha entreprenørånd, evne til å drive lønnsomt og tenke nytt, ha internasjonale mål samt personlig integritet og påvirkningskraft. Videre må vedkommende ha eierinteresser og inneha en ledende stilling i et selskap som kan vise til gode økonomiske resultater og vesentlig vekst i omsetning og arbeidsplasser.

 

Utviklet av: Folkebadet.no